Κανονισμός Λειτουργίας

Η Διεύθυνση και το προσωπικό της επιχείρησης σεβόμενοι την ασφάλεια σας όσο αφορά την νόσο που προκαλεί ο ιός COVID-19 έχουν λάβει επιπρόσθετα τα παρακάτω μέτρα:

  • Το check in σε σπίτια και ενοικιαζόμενα τροχόσπιτα, θα γίνεται από 16:00 και μετά. Το check out μέχρι 11:30 . Στις θέσεις camping το check in θα γίνεται από 12:00 και μετά και το check – out μέχρι 11:30. Θα υπάρχουν με αυτοκόλλητα υποδείξεις των αποστάσεων μεταξύ των πελατών αντισηπτικά κ.λ.π
  • Κατά την είσοδό σας στην επιχείρηση θα υπάρξει θερμομέτρηση εξ αποστάσεως και έλεγχος κορεσμού οξυγόνου στο αίμα με οξύμετρο. Σε περίπτωση που κάποιος ευρεθεί με θερμοκρασία , 37.6 °C και άνω ως και 92 και κάτω στον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος παρά μόνο κατόπιν επίδειξης επικαιροποιημένου εργαστηριακού αποτελέσματος, από πιστοποιημένο εργαστήριο, ότι είναι αρνητικός στην νόσο COVID-19. Η συμφωνία σας με τα παραπάνω είναι απαραίτητη για την είσοδο σας στην επιχείρηση

Οι Γενικοί Κανόνες Λειτουργίας είναι:

  • Η είσοδος στο Camping γίνεται από τη Reception η οποία λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 μέχρι τις 23:00.
  • Η θέση κατασκηνώσεων ορίζεται από την Reception.
  • Απαγορεύεται να ανάβετε φωτιές στο χώρο του Camping αλλά και στην παραλία. Για μαγείρεμα θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του camping.
  • Για κάθε περίπτωση που είναι απαραίτητη η κίνηση αυτοκινήτων οχημάτων εντός του Camping, η ταχύτητα τους δε πρέπει να ξεπερνάει τα 5 χμ/ώρα.
  • Απαγορεύεται η είσοδος και η κυκλοφορία των οχημάτων εντός του Camping μετά τις 12:30πμ. Αν επιστρέψετε μετά τις 12:30 θα παρκάρετε στο πάρκινγκ του Camping και θα εισέλθετε με τα πόδια.
  • Απαγορεύεται αυστηρώς η οποιαδήποτε επέμβαση – προσθήκη, που αλλοιώνει την εικόνα του Camping, τόσο επί του κατασκηνωτικού χώρου όσο και επί του κατασκηνωτικού μέσου όπως η κατασκευή σκεπής, περίφραξης, αποθηκών μπάρμπεκιου ή οποιασδήποτε άλλης κατασκευής ανεξαρτήτως υφής και υλικών.
  • Οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων που επισκέπτονται το Camping, θα πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν μαζί τους το βιβλιάριο υγείας του κατοικιδίου. Τα κατοικίδια πρέπει να είναι με λουρί και υπό την ευθύνη και εποπτεία των ιδιοκτητών τους. Οι ιδιοκτήτες, υποχρεούνται να συλλέγουν τα περιττώματα των κατοικιδιών. Το Camping ουδεμία ευθύνη φέρει για κατοικίδια που διαφεύγουν την προσοσχής και της εποπτείας των ιδιοκτητών τους.
  • Τα κατοικίδια απαγορεύονται στα Bungalows στα Τροχόσπιτα προς Ενοικίαση και τις Σκηνές προς Ενοικίαση